Obírání, zpracování
Žádná položka
JAK PŘIPRAVIT JABLEČNÝ CIDER + RECEPT
Pivo nebo víno? Ani jedno. V něčem se podobá vínu, v něčem pivu, ale jablečný cider je zvláštní kategorie. A připravit si jej můžete i sami doma. Vyzkoušejte našeho průvodce jak si vyrobit cider, se kterým vám jeho příprava pojede levou zadní.
JAK SUŠIT HOUBY A BYLINKY PŘÍRODNÍ A EFEKTIVNÍ? VYZKOUŠEJTE SÍTĚ NA SUŠENÍ
Jak správně a jednoduše sušit doma bylinky nebo houby?
JAK CHRÁNIT PLODINY PŘED JARNÍMI MRAZY?
Jarní mrazy představují pro ovocné sady a vinice hrozbu, která může zničit úrodu a způsobit pěstitelům značné škody. Teploty pod bodem mrazu, které se vyskytují v jarních měsících, mohou poškodit květní pupeny a mladé plody a zabránit jejich růstu a vývoji. Ztráta osmdesáti procent očekávané úrody může být v takovém případě smutnou realitou.